- Handige links

Handige links

Onderstaande links zijn de moeite waard om eens aan te klikken. Ze geven voornamelijk informatie over alles wat met voetverzorging te maken heeft en ik u niet wil onthouden. 

Verder wil ik graag ook even de aandacht vestigen op de site van Juvent. Natuurlijk heeft dat niets met voetverzorging te maken maar gezien het enorme belang dat kinderen hebben bij een pleeggezin wil ik het toch even onder uw aandacht brengen. Zij kunnen het tenslotte niet zelf vragen. Zie verder op deze pagina.

Wat is nou eigenlijk......die kwaliteitsregisters?

Zoals dat in alle beroepen gaat heeft ook de voetverzorgingsbranche te maken met een bepaalde bedrijfsblindheid. Ik zou me voor kunnen stellen dat al die afkortingen in advertenties en op facturen veel onduidelijkheid oproepen. Wanneer u iets meer wilt weten over de kwaliteitsregisters voor pedicures of medisch voetzorgverleners dan is het misschien interessant om eens op onderstaande link te klikken.Dat is de link van het normale kwaliteitsregister voor pedicures in het algemeen. Kabiz gaat een stap verder, dit is een kwaliteitsregister voor medisch voetzorgverleners met wettelijke diploma's (geen branchediploma). Over Kabiz leest u in een andere link onderaan de pagina. Pedicurepraktijk Zierikzee met medisch voetzorgverleners is bij Kabiz geregistreerd.

Procert  

Voor echte goede schoenen en advies op maat

Het gebeurt helaas nog maar weinig dat u in een schoenwinkel terecht kunt voor echt goed advies. Welke leest heeft mijn voettype nodig in mijn specifieke situatie. Kan ik een hakje dragen of juist niet? De schoen zit best lekker maar is de breedte wel goed in verband met mijn terugkerende likdoorns?
Waar moet ik op letten als ik last heb van een slechte circulatie in mijn benen? Zijn deze schoenen geschikt om lange wandelingen te maken....enz. Van Buuren, schoenenwinkel en al jaren gevestigd in Oostvoorne biedt u deze service. Belt u eventueel van te voren om een afspraak te maken zodat u zeker weet dat er voldoende aandacht en tijd voor u beschikbaar is.

Schoenen kopen  

Kind zoekt pleegouders..

Een beetje raar misschien, zo'n oproepje op de site van een medisch pedicure. Behalve medisch pedicure ben ik echter ook  pleegmoeder en weet ik dat er ook op dit moment kinderen wachten op een gezin. Een gezin dat er niet is en waar ook geen uitzicht op is. Er is nl. een groot tekort aan pleeggezinnen. Dat is verdrietig want elk kind heeft een veilig plekje nodig!  Mocht u dus met het idee van pleegzorg rondlopen of er misschien iets  meer over willen weten, aarzel dan niet en kom eens praten. Ik vertel u er graag over. 

Pleegouders  

nieuwe beroepsorganisatie NMMVNMMV  

Nederlandse vereniging voor oncologie

De NMMV is als vereniging van medisch voetzorgverleners (dat is niet hetzelfde als medisch pedicures in het algemeen) aangesloten bij de vereniging voor oncologie. Zo werken alle disciplines op zoveel mogelijk gebied samen. De zorg voor voeten bij mensen die chemotherapie krijgen werd tot voor kort niet apart vermeld. Er was nauwelijks aandacht voor. Dit is opmerkelijk omdat de bijwerkingen van chemotherapie voor ongelooflijk veel ongemak, pijn en infecties aan de voeten en nagels kunnen zorgen. Oncologisch voetzorgverleners zijn speciaal opgeleid om deze mensen te kunnen behandelen en waar mogelijk extra problemen te voorkomen. 

Oncologie  

Medisch voetzorgverleners ( lid van de NMMV)

Een medisch voetzorgverlener  is een medisch pedicure met een wettelijk erkend MBO 4 diploma en minimaal 5 jaar ervaring met risicovoeten. Zij of hij mag zich laten registreren in het kwaliteitsregister KABIZ voor beroepsbeoefenaren in de zorg. Janny van Gemert en donderdag collega Ingrid van Leeuwen zijn beide medisch voetzorgverlener en geregistreerd in het kwaliteitsregister van Kabiz. Een grote stap in de ontwikkeling van de voetzorg. Als cliënt weet u dat een medisch voetverzorgverlener die geregistreerd is bij Kabiz altijd goed opgeleid is, ruime ervaring heeft en verantwoording af moet leggen (audits NMMV).

Kabiz  

Voeten en overgewicht

Veel van onze cliënten worstelen met eeltvorming door overgewicht. De in principe gezond gevormde voet wordt dan door de te grote druk op een relatief klein oppervlak flink overbelast. Uit een vorm van zelfbescherming gaat de voetenhuid over tot het aanmaken van extra eelt. Kunt u dus wat gewicht verliezen dan is dat niet alleen gunstig voor gewrichten, bloeddruk en allerlei andere vitale functies maar ook ...voor uw voeten!

Sonja Bakker  

Zorgverzekering

Pedicurepraktijk Zierikzee

PHOTODYNAMISCHE THERAPIE TEGEN KALKNAGELS (PACT)

Eindelijk is het zover: we zijn weer een stapje verder in de behandeling van uw 'kalknagels'. Voor deze nare kwaal is nog altijd geen wondermiddel in de handel maar de pacttherapie komt in de buurt!

Pact   

Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 13:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur


maandag 09:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 12:30 & 13:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 13:00 & 12:30 - 17:00
donderdag 09:00 - 13:00 & 12:30 - 17:00
vrijdag 09:00 - 13:00 & 12:30 - 16:00
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Rolstoelen / rollators / scootmobielen zijn geen probleem

Er is voldoende ruimte om met rollator of rolstoel de praktijk te bezoeken. Deze kunnen mee naar binnen. Uw scootmobiel kan tot voor de deur komen en even in de gang staan. Aangepast toilet aanwezig.

NIET NAGEKOMEN AFSPRAKEN

Indien u een afspraak maakt dan worden de praktijkruimte, een behandelaar én tijd voor u gereserveerd. Niet nagekomen afspraken moeten daarom helaas in rekening worden gebracht.

KRP

KRP: 11441 Een grote stap voorwaarts: uitschrijving KRP. Inschrijving Kabiz maakt het KRP overbodig.

KABIZ

Inschrijfnummer 18102656782 Als medisch voetzorgverlener sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van Kabiz (beroepsbeoefenaren in de zorg).

NMMV

Lid van NMMV (nederlandse maatschappij medisch voetzorgverleners) 45970

ProVoet

Lid van ProVoet (brancheorganisatie) 311295

Pedicurepraktijk Zierikzee
Koning Gustaafweg 2
4301NP Zierikzee

T.  06 17627010
M.  06 17627010
E.  praktijk@ppzierikzee.nl
KvK nr.  55463193
BTW nr.  NL135286396BO2 BTWid: NL001633170B50

Maak eenvoudig een afspraak!

Online boeken; makkelijk voor u en mij!

Online afspraken  

Bellen en appen mag natuurlijk ook

Bel of app dan naar : 06 17 62 70 10 Wij kunnen de afspraak voor u inplannen! Echter, tijdens de behandeling kunnen wij de telefoon niet beantwoorden. Een app is vaak het snelst.
Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website